REFERENSSIT - LVI-URAKOINTIA ERI KOHTEISIIN

OLEMME TOTEUTTANEET SATOJA ERILAISIA LVI-URAKOITA. TÄSSÄ MUUTAMIA POIMINTOJA KOHTEISTAMME.

VAASAN KESKUSSAIRAALA,
URAKOINTI JA VUOSISOPIMUS

Olemme tehneet ilmastointiurakointia Vaasan keskussairaalaan. Sairaalan steriilit olosuhteet vaativat erityisen puhdasta ja varmaa ilmastointia, joka tukee sairaanhoitoa ja hyvinvointia. Olemme solmineet sairaalan kanssa vuosisopimuksen, joka kattaa kaikki IV-puolen saneeraus- ja huoltotoimenpiteet, asiakkaan toiveet huomioiden. Pystymme huomioimaan erinomaisesti asiakkaiden erityistarpeet ilmastoinnin suhteen, jolloin lopputulos palvelee parhaalla mahdollisella tavalla.

Referenssit / LVI-Tekniikka Vaasa Oy

ABB, TEOLLISUUDEN LVI-URAKOINTI

Jo vuosien ajan olemme toteuttaneet ilmastointiurakointia ABB Vaasan teollisuusalueelle. Teollisuuden rakennuksissa erityishuomiota tulee kiinnittää mm. ilmanpuhtauden vaatimustasoon, joka on korkeampi verrattuna muihin kohteisiin. Olemme erikoistuneet erityisesti tämän tapaisiin vaativiin ilmastointikohteisiin, joissa vaaditaan normaalia tarkemmat ja paremmat olosuhteet ilmastoinnin kannalta.

ABB on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, jonka tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat teollisuus- ja energiayhtiöasiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisesti. ABB:n palveluksessa on sadassa maassa noin 145 000 henkilöä, joista Suomessa noin 7 000.

Referenssit / LVI-Tekniikka Vaasa Oy

ALERE (kampus), SANEERAUSURAKOINTI

Toteutimme laajan ja kokonaisvaltaisen IV-saneerauksen Vaasan ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögsskolan Novian uuden yhteiskampuksen saneerausprojektissa. Hoidimme kohteen IV-puolen  toteutuksen ja käyttöönoton. Tämä vaativa saneerauskohde avattiin opiskelukäyttöön vuoden 2016 lopussa.

Referenssit / LVI-Tekniikka Vaasa Oy

BERGÖ SKOLA, LVI-URAKOINTI

Toimimme Bergö Skolan ( Malax kommun )  projektissa kokonaisvaltaisena LVI-urakoitsijana; Asensimme kohteeseen maalämpöjärjestelmän joka toimii kiinteistön ainoana lämmönlähteenä. Lämmön luovutus tapahtuu lattialämmitysputkistoa pitkin. Järjestelmällä hoidetaan myös kohteen käyttöveden lämmitys.

Asensimme myös ilmanvaihtojärjestelmän tähän kokonaisalaltaan 1190m2 kattavaan koulurakennukseen. Myös vesi- ja ilmavirtojen mittaus- ja säätötyöt kuuluivat kohteen kokonaisurakkaan. Kohde valmistui Bergöläisten koululaisten käyttöön keväällä 2015.

Referenssit / LVI-Tekniikka Vaasa Oy

VAASAN SÄHKÖ WITERMO, LVI-URAKOINTI

Toimimme Vaasan Sähkön Witermo- kattilatilan projektissa kokonaisvaltaisena LVIA-urakoisijana; Kattilatilan ylilämmön poistoa ja korvausilmaa varten rakennettiin rakennuksen katolle ilmanvaihtokonehuone johon sijoitetiin tilaa palvelevat aksiaalipuhaltimet ja yleisilmanvaihtoa hoitava ilmanvaihtokone lämmöntalteenottoineen. Kohde valmistui tilaajan käyttöön vuoden 2016 lopussa.

Referenssit / LVI-Tekniikka Vaasa Oy